Видео на Георги Христов и Джони Фалконе тръгва за „Свети Валентин” (10 февруари 2010 г., 12:21 ч.)

От Уикиновини
Направо към навигацията Направо към търсенето

Видеоклипът към мелъди-рок хита на Георги Христов и Джони Фалконе Hey Boy, Hey Girl ще се завърти по българските телевизии за „Свети Валентин”. През март пък предстои премиерата му и в Италия и Испания. Песента обаче вече е добре позната на публиката и в трите страни от радиоефира. Текстът е на испански и е дело на Фалконе, а музиката и аранжиментът са на тандема Eрнесто Милиачи - Роберто Запалорто.

Видеото подрежда кадри от Италия и България, заснети при пътуване на Георги Христов до Ботуша и около гостуването на Джони Фалконе у нас за сценичната премиера на парчето. За първи път двамата изпълниха дуета си пред публика на миналогодишния спектакъл на нашата звезда в НДК. По време на посещението си в София младата певица бе придружена от собственика на лейбъл и мениджър на Георги Христов за Италия Роландо Ди Анджели. Италианският импресарио и бивш китарист в групата на Адриано Челентано изгледа шоуто на Христов пред препълнената зала 1. Той беше особено очарован от блестящото изпълнение на арията „Не заспивайте”, с която певецът за пореден път изправи хората на крака. Спектакълът ще бъде повторен през предстоящите празници по Нова телевизия.

След грандиозния успе� на шоуто и последвалата заслужена почивка в Америка, Георги Христов влиза в студио, за да запише седем песни за предстоящия си албум. Планът е дискът да излезе на музикалния пазар заедно с DVD с филм-концерт за артиста в началото на месец октомври, когато ще бъде и новият му голям спектакъл в зала 1 на НДК.

Източници[редактиране]

Новината в Спешно.Инфо (лицензирана в Уикиновини под CC-BY, версия 3.0 или по-късна)