Двама изкусни крадци стават съдружници по принуда в „Хамелеони” (24 януари 2012 г., 00:55 ч.)

От Уикиновини
Направо към навигацията Направо към търсенето

От 30 януари зрителите на bTV Lady ще могат да проследят безспорния латиноамерикански хитов сериал „Хамелеони”. Епизодите на премиерната за България поредица ще се излъчват всеки делничен ден от 18: 00 часа.

Приключението в „Хамелеони” започва с неочакваната среща между двама маскирани непознати, които се опитват по едно и също време да откраднат скъпи бижута и произведения на изкуството. За тяхно нещастие, те са разкрити и въпреки че успяват да избягат, стават известни по много необичаен начин.

Валентина Исагире и Себастиан Харамийо са Хамелеоните, най-изкусните крадци в Мексико, които променят до неузнаваемост външния си вид и никога досега не са били залавяни. Те не просто не се понасят, те се ненавиждат. Всеки един от тях обаче е принуден да работи за Господаря, тайнствена фигура, която не са виждали, но на която трябва да се подчинят. Господаря държи в затвора годеникa на Валентина – Педро, по обвинение за кражба и бащата на Себастиан – дон Армандо, чийто арест и обвинение са несправедливи. Той поставя ултиматум на Хамелеоните - или крадат за него, или убива близките им в затвора.

Изправени пред риска да бъдат заловени от полицията, Валентина и Себастиан обединяват усилия в опита си да избягат. Двамата успяват да намерят убежище и да започнат работа в престижно училище, чийто собственик се оказва шефът на полицията. Какво ги очаква там и как ще се променят отношенията помежду им?

В „Хамелеони” зрителите на bTV Lady ще видят Алфонсо Ерера, Едит Гонсалес, Белинда, Гийермо Гарсия Канту, Мануел Ибаниес, Хосе Луис Ресендес.

Източници[редактиране]

Новината в Спешно.Инфо (лицензирана в Уикиновини под CC-BY, версия 3.0 или по-късна)