Животът на най-известните принцеси в „Принцесите на света” (11 април 2012 г., 12:14 ч.)

От Уикиновини
Направо към навигацията Направо към търсенето

На 16 април от 15: 00 часа bTV Lady ще отведе зрителите на царствено пътешествие, където не липсва романтика, щастие, тъга, трагедия и противоречия. Документалният филм „Принцесите на света” ще представи завладяващ портрет на най-красивите и обичани жени през последните 50 години.

Всеки е чел приказки като дете. В най-запомнящите се винаги има по една принцеса. Животът на истинските принцеси не се различава много от този на приказните герои. Облечени по последните модни тенденции, те винаги се хранят с най-изисканата храна и печелят сърцата на поданиците си.

„Принцесите на света” ще покаже на зрителите какъв е животът на някои от най-известните истински принцеси. Ще ги запознае с красивата Грейс от Монако, очарователната "Кралица на сърцата", принцеса Даяна от Уелс; противоречивия начин на живот на принцесите на Монако Каролина и Стефани. Филмът ще разкаже каква е съдбата на Айко, принцеса Тоши от Япония, на Летисия, принцесата на Астурия, приказната история на принцеса Мери от Дания, с какво се занимават принцеса Максима от Холандия и принцеса Сорая от Иран. Зрителите ще научат съдбата на Виктория, принцеса на Швеция, както и все още недописаната история на принцеса Беатрис от Йорк.

Източници[редактиране]

Новината в Спешно.Инфо (лицензирана в Уикиновини под CC-BY, версия 3.0 или по-късна)