Зловеща семейна тайна преобръща съдби „В името на любовта” (25 януари 2012 г., 10:33 ч.)

От Уикиновини
Направо към навигацията Направо към търсенето

Какви могат да бъдат последствията от изпепеляващата любов към един и същи мъж и как една зловеща семейна тайна преобръща човешкия живот, ще разкаже премиерният за България латиноамерикански сериал „В името на любовта”. Той ще се излъчва по bTV Lady от 30 януари, всеки делничен ден от 19: 00 часа.

Макарена и Карлота са сестри, които живеят в малко мексиканско градче. Двете се влюбват в един и същи мъж и последствията от тази любов ги преследват години наред. В същото време Палома и Ромина са приятелки, които израстват заедно. Вече в тийнейджърска възраст, между тях се появяват ревност, завист и съперничество за обичта на едно момче.

Когато родителите на Палома умират, тя е принудена да живее в къщата на лелите си Макарена и Карлота. Макарена е мила и любезна с момичето, докато леля Карлота се държи странно и се опитва да вгорчи живота на племенницата си. Двете сестри пазят зловеща семейна тайна, която ще промени напълно живота на Палома.

Съдбата е подготвила още една изненада за Палома – неочаквано тя ще се влюби в годеника на най-добрата си приятелка. Как ще реагират лелите и самата Ромина и ще бъдат ли споделени чувствата й?

В ролите зрителите на bTV Lady ще видят едни от най-обичаните латиноамерикански актьори - Летисия Калдерон, Виктор Камара, Виктория Руфо, Себастиан Сурита, Артуро Пениче, Алисън Лос, Лаура Флорес, Алтаир Харабо, Алфредо Адаме.

Източници[редактиране]

Новината в Спешно.Инфо (лицензирана в Уикиновини под CC-BY, версия 3.0 или по-късна)