Ивайло Христов за първи път на сцената на Модерен Театър (21 декември 2009 г., 18:30 ч.)

От Уикиновини
Направо към навигацията Направо към търсенето

След супер успешния старт на новата постановка на Модерен Театър – ДА ИГРАЕШ ЖЕРТВАТА, режисьорът на постановката и артистичен директор на най-младия театър в София ще изиграе инцидентно една от ролите в последното представление на пиесата на 2009 г.

Зрителите ще имат шанса да видят Ивайло Христов в ролята на Чичото. Предизвикателство за актьорския състав и приятна тръпка за режисьора – спектакълът на 28декември гарантира да се превърне в истински театрален празник на сцената на Модерен Театър.

Дългоочакваната постановка, която поради технически причини забави своето раждане събуди завиден зрителски интерес към най-новата сцена в оформилия се втори театрален канал в столицата – районът около парка „Заимов” и бул.”Евлоги Георгиев”.

Спечелени от силните млади актьорски имена като Иван Бърнев, Иван Радоев, Стефан Спасов, Явор Бахаров и Ованес Торосян, както и брилянтното изпълнение на очарователните дами Стефания Колева и Кристина Янева приятелите на театъра със сигурност намериха своят нов хит за сезон 2009/2010.

Източници[редактиране]

Новината в Спешно.Инфо (лицензирана в Уикиновини под CC-BY, версия 3.0 или по-късна)