Модерен Театър отвори външна каса (20 януари 2010 г., 15:39 ч.)

От Уикиновини
Направо към навигацията Направо към търсенето

От днес (20 2010) билети за представленията на Модерен Театър могат да бъдат закупени и от касата на зала „България”, ул.”Аксаков”1, тел. (02) 987 76 56 и онлайн чрез системата http://ticketsbg.com/

Спектакълът „Да играеш жертвата” на братя Преснякови, който е последното заглавие от репертоара на най-младата софийска сцена, се радва на завиден зрителски интерес още от първите дни на новата година.

Представлението, чийто режисьор е артистичният директор на театъра Ивайло Христов, събира на сцената целия актьорски състав, провокира зрителите и ги изпраща замислени с усмивка.

„Божествата на касапите” - последната пиеса на Ясмина Реза, в чиято лондонска реализация участва Рейф Файнс, а в началото на 2009 година се състоя премиерата на Бродуей е другото заглавие от афиша на Модерен Театър, което определено трябва да отбележите в своя културен афиш.

Какво се случва, когато две двойки родители се срещат за да поговорят как да се справят с необузданото поведение на децата си? Може би две пораснали момчета ще намерят решение чрез спокоен и рационален дебат за нуждата да покажат на децата си как да се държат подобаващо? Или това ще се превърне в една истерична нощ на обиди, скандали, припадъци и сълзи за лека нощ. Момчетата винаги са момчета, но възрастните обикновенно са лоши, много лоши!

Уникални са изпълненията на Асен Блатечки, Явор Бахаров и Иван Радоев в съвременната християнска притча с черен хумор тип Тарантино - "Самотният запад". Двама братя - непредвидими, не...морални, диви, смешни и напълно достоверни. За тя� едно отцеубийство е по-малко престъпление, отколкото убийството на някое куче. А любимите им вещи – по-ценни от собствения им живот.

Източници[редактиране]

Новината в Спешно.Инфо (лицензирана в Уикиновини под CC-BY, версия 3.0 или по-късна)