Нови лайфстайл предавания ви очакват от 15 февруари по bTV Lady (7 февруари 2012 г., 14:05 ч.)

От Уикиновини
Направо към навигацията Направо към търсенето

От 15 февруари в сряда, четвъртък и петък bTV Lady ще пренася зрителите в едни от най-красивите кътчета в света, ще ги запознава с екзотични рецепти и ще им разказва ексклузивни истории от света на модата чрез новите лайфстайл предавания „Кулинарна палитра”, „Път към висшата мода”, „Модни хроники” и „Екзотични кътчета”.

„Кулинарна палитра” ще се излъчва всяка сряда от 15: 30 часа. Предаването ще посети различни кътчета на света, за да видят как се приготвят едни от най-екзотичните ястия. Във всеки един епизод „Кулинарна палитра” ще показва уникални специалитети, като всяка рецепта ще бъде изпълнявана стъпка по стъпка, за да може и зрителите да я приготвят, ако желаят. Те ще се запознаят с кухнята и традициите на хората от Тайланд, Индия, Италия, Корея, Франция, Афганистан, Гърция, Мексико, Непал, Япония, Судан, Китай, Ливан.

„Път към висшата мода” е предаването, което всеки четвъртък от 15: 00 часа ще надниква зад модния подиум, за да разкаже историите на най-известните дизайнери. Зрителите ще се потопят в света на Стела Макартни, Джон Галиано, Оскар де ла Рента и Исей Мияки и ще разберат от какво се вдъхновяват големите имена в модния бизнес. Всеки епизод ще показва уникални видео материали зад кадър на някои от най-успешните модни къщи и марки. Париж, Милано, Ню Йорк, Лондон, Сидни, Токио..

Всеки петък, от 15: 00 часа, „Модни хроники” ще изучава света на дрехите: минало, настояще и бъдеще. Вместо да се фокусира върху последния писък на модата, предаването ще предлага на зрителите уникален поглед върху тенденциите в модния бизнес. То ще проследява историята на дрехите, като ще обяснява как стилът на обличане влияе върху начина, по който хората ни възприемат. Шоуто ще показва промените в модната индустрия, тенденциите, бляскавите модели и дизайнерските тоалети.

„Екзотични кътчета” ще дава възможност на зрителите да посетят едни от най-невероятните туристически дестинации в света. В епизодите те ще се насладят на уникални морски круизи, екзотични островни разходки, високопланински дестинации и още много завладяващи места. Епизодите на „Екзотични кътчета” ще се излъчват всеки петък от 15: 30 часа.

Източници[редактиране]

Новината в Спешно.Инфо (лицензирана в Уикиновини под CC-BY, версия 3.0 или по-късна)