Отваря се лента за движение по Ломско шосе” (11 февруари 2010 г., 15:24 ч.)

От Уикиновини
Направо към навигацията Направо към търсенето
От 11 февруари се отваря лента за движение в южното платно на бул. „Ломско шосе” между ул. „Бели Дунав” и надлез „Надежда”

От 08.00 часа на 11.02.2010 г. до 24.00 часа на 31.08.2010 г. се забранява влизането на пътно транспортни средства по северното пътно платно и трамвайното трасе на бул. „Ломско шосе" между ул. „Бели Дунав" и надлез „Надежда". Лентата се отваря с цел по-добро транспортно обслужване на живущите в ж.к „Надежда”.

Осигурява се в южното платно на бул. „Ломско шосе" между ул. „Бели Дунав" и надлез „Надежда" лента от 4.50 м за движение. По нея ще моят да де движат автомобили в посока от надлез „Надежда" към ул. „Бели Дунав", като се пропуска напречното движение на ППС и пешеходци по ул. Бели Дунав", ул. „Христо Силянов", ул. „Проф. П. Ников", ул. „Старозагорско въстание" и ул. Хан Кубрат", а само пешеходно преминаване през булеварда по ул. „Илинденско въстание", ул. „"Кубадин", ул. „Дравски бой" , ул. „Света Петка Търновска" и ул. „Недко войвода".

Утвърдените автобусни разписания по маршрути от Републиканската транспортна схема, започващи и завършващи до автостанция „Обеля" да се пренасочат за изпълнение от автогара „Север".

Източници[редактиране]

Новината в Спешно.Инфо (лицензирана в Уикиновини под CC-BY, версия 3.0 или по-късна)