Потребител беседа:91.92.171.88

От Уикиновини
Направо към навигацията Направо към търсенето

Здравей редактор, който не знае как, или не желае да се представи. Както вероятно вече си разбрал – Уикиновини не е намислено за енциклопедичното човешко познания.

Иначе - Добре Дош-ъл/ла!

Какво те води насам? Ако желаеш да пишеш за актуални теми, заповядай! Уикиновини и аз ще се радваме на твоето сътрудничество!

Ако не ти е ясно нещо попитай или на тази страница или на страницата на моята Беседа --Seraphita 20:01, 11 януари 2009 (UTC)

Здравейте и от мен,
Ако искате да споделите полезна информация за акордеона, заповядайте в Уикипедия. Тук е Уикиновини - място за публикуване на полезни новини, и ако желаете да помагате с новини, сте добре дошли! :-) -- Григор Гачев 21:27, 11 януари 2009 (UTC)

Това е дискусионната страница на анонимен потребител, който все още няма регистрирана сметка или не я използва Затова се налага да използваме IP-адрес, за да го идентифицираме. Такъв адрес може да се споделя от няколко потребители. Ако сте анонимен потребител и мислите, че тези неуместни коментари са отправени към вас, регистрирайте се или влезте в системата, за да избегнете евентуално бъдещо объркване с други анонимни потребители.