Предстои спиране на водоподаването в няколко района (18 януари 2010 г., 23:34 ч.)

От Уикиновини
Направо към навигацията Направо към търсенето

В изпълнение на инвестиционната програма на „Софийска вода” се налага временно да бъде прекъснато водоподаването в квартал „Триъгълника”. Във връзка с изграждане на уличен канал и реконструкция на водопровод на 20 януари 2010 г. от 09.00 до 21.00 часа се налага прекъсване на водоподаването в кв. „Триъгълника” района между ул. „Захари Стоянов”, ул. „Стефансон” и ул. „Бедек”. При продължителност на работите над 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски на кръстовището на ул. „Захари Стоянов” и ул. „Мрамор”.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод в кв. „Горубляне” на 20 януари 2010 г. от 09.00 до 21.00 часа ще бъде прекъснато водоподаването в района между ул. „Петър Дипляров”, ул. „Искър”, ул. „Лазар Плачков” и ул. „Хан Аспарух”. При продължителност на работите над 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски на кръстовището на ул. „Петър Дипляров” и ул. „Георги Зоев”.

Във връзка с изместване и превключване на водопровод в жк. „Младост” ІА на 20 януари 2010 г. няма да има вода от 10.00 часа до 22:00 часа в жк. „Младост” І А , кв. „Полигона”, двете страни на бул. „Цариградско шосе” между бул. „Христофор Колумб и Самоковско шосе, жк. „Младост” І бл. 30, военни жилища от бл.121 до 132, поделения на ІV-ти километър, хотел на ЦСКА, хотел на военните, ИПК ”Родина”, София Прес, Печатница за пари, Печатница за офсетови пластини, гараж на БНТ, „Карфур”, „Макдоналдс”, бензиностанции OMV и Шел, магазини „Техномаркет” и „Метро” и Интер Експо Център. С понижено налягане ще бъде жк. „Горубляне”. Ако е необходимо работата да продължи повече от 12 часа, водоноски ще бъдат осигурени на адрес: жк. „Младост” ІА срещу бл. 504, жк „Младост”І пред бл.130, пред магазин „Техномаркет”.

Източници[редактиране]

Новината в Спешно.Инфо (лицензирана в Уикиновини под CC-BY, версия 3.0 или по-късна)