Премиерните предавания по bTV Lady от утре (27 януари 2012 г., 13:24 ч.)

От Уикиновини
Направо към навигацията Направо към търсенето

Утре, 28 януари, точно в 6 часа сутринта към семейството на bTV Media Group се присъединява новият телевизионен канал bTV Lady. Той е специален поздрав към всички дами, които ще имат възможността за първи път в България да намерят на едно място цялото разнообразие от любимите им програми и жанрове.

Телевизията ще даде възможност на всяка жена да открие нещо повече за себе си. Още със старта си bTV Lady ще предложи премиерни заглавия. Сред тях са превърналите се в телевизионни феномени „Шоуто на д-р Оз” и „Шоуто на Нейт Бъркъс”, които ежедневно ще дават съвети за по-пълноценен, здравословен и щастлив начин на живот. Нови сериали, както и любими заглавия, ще пренасят зрителките в света на романтиката, копнежите и мечтите с едни от най-обичаните актьори.

Част от програмата на bTV Lady ще бъдат и едни от най-добрите световни шоу програми. Съвсем скоро телевизията ще излъчи актуалното издание на най-секси телевизионния спектакъл – модното шоу на Victoria’s Secret, което се проведе през ноември в Ню Йорк. Сред специалните предложения на bTV Lady ще бъдат и ексклузивни за канала музикални събития. Още от месец март дамите ще бъдат зарадвани и с оригинално ежедневно българско токшоу. Неговата тематика ще го отличи като единственото по рода си в българския ефир.

Визията на bTV Lady е разработена от творческия екип на bTV Media Group. Тя запазва някои от типичните за каналите на bTV елементи, които са смесени със специално създадени за телевизията символи, характерни за дамската аудитория – свежи цветове, приятна и релаксираща музика, модерна графика. Основен елемент, който отличава визуалната идентичност на bTV Lady от всички останали канали в България, е пеперудата - част логото на телевизията и основен акцент в графичната й опаковка. Музиката на bTV Lady е модерна, приятна и релаксираща и ще носи ведро настроение на дамите. Автор е известният музикант Симеон Лозанов – Monyx, който със свои парчета успя да пробие в редица престижни американски музикални класации. Специално за създаването й Monyx е работил с жена пианистка. Глас и лице на bTV Lady е звездата от „Стъклен дом” - Елена Петрова. Слоганът на канала е „Повече за нея”.

Източници[редактиране]

Новината в Спешно.Инфо (лицензирана в Уикиновини под CC-BY, версия 3.0 или по-късна)