Пуснаха благотворителния календар „Мисис България и приятели“ за 2010 и 2011г. (12 януари 2010 г., 18:24 ч.)

От Уикиновини
Направо към навигацията Направо към търсенето

На 11 януари в клуб Bedroom беше официално представен благотворителният календар „Мисис България и приятели“. С чаша вино приятели и гости пожелаха успе� на поредното начинание, предназначено да подпомогне децата без родители от дома „Св. Иван Рилски“ в София и дома „Катя Ванчева“ в Широка лъка. Първият календар беше купен от майката на „Мисис България Планет“ 2009 – Екатерина Пецу. Рекордьори по най-голям брой закупени календари пък станаха почитателите на „Мисис България Свят“ 2009 – Лазарина Стефанова.

Календарът „Мисис България и приятели“ е уникален не само заради каузата си, но и заради начина, по който е направен. Той е за две календарни години - 2010 и 2011 г. Всеки месец е посветен на една от най-красивите омъжени българки или техни известни приятели, подкрепящи най-активно каузата им. 2010-а година започва с първата носителка на короната „Мисис България“ - г-жа Петрана Берисот, а 2011-а година завършва с попизпълнителя Стефан Илчев. На Мисис Вселена – Елеонора Манчева е посветен горещият месец август. В календара са намерили място още модните икони Юлияна Дончева, Ели Гигова, кралицата на красотата Стела Йосифова, красивата сървайвърка Цвети Разложка, тв водещият Сава Цеков и много други.

Повечето от героите на благотворителния календар „Мисис България и приятели“ дойдоха на представянето, за да благодарят лично на всички, подкрепили благородната им идея. Първите 30 календара бяха продадени още преди собственичката на „Мисис България“ - Меги Савова да покани за обща снимка.

Цената на един календар е 30 лева и той все още може да бъде закупен от офиса на организация „Мисис България“ и сдружение „Famous“, поясни г-жа Савова.

Източници[редактиране]

Новината в Спешно.Инфо (лицензирана в Уикиновини под CC-BY, версия 3.0 или по-късна)