Стела Йосифова се завърна от Доминикана с нова титла (31 октомври 2009 г., 01:17 ч.)

От Уикиновини
Направо към навигацията Направо към търсенето

Текст[редактиране]

Стела Йосифова се завърна от Доминиканската Република с поредна титла и много красиви спомени. Нашенката беше избрана за “Моdel or the World” в конкуренцията с още 30 красавици от целия свят. Така топ лицето на Уеб Моделс вече може да се похвали с цели 4 престижни отличия, спечелени през последната година. Първата си награда Стела печели през 2008 и става Кралица на красотата.

Единствената подробност, която леко помрачила прекарването на хубавицата бил фактът, че никой на острова не говорел английски, дори и екипът по организацията. Оказало се, че Английската гимназия никак не помага в този случай, защото повечено в страната говорят само... испански. За щастие, при все че не говори, Стела поне разбира този мелодичен език. Така че, къде с думи, къде с жестове, нашенките на конкурса успели да се справят с комуникацията.

Стела прекарала голяма част от свободното си време в компанията на латино красавци – Мистър Коста Рика, Мистър Доминикана и дори Мистър... Куба! Направили си доста снимки за спомен заедно.

Освен емоционалните спомени и разбира се двете корони, г-ца Йосифова си донесла от Доминикана много сувенири, произведени от кокосови орехи.

Единственото излизане на Стела от суперлуксозния комплекс било пътуване до близкия град, където хубавиците гостували на деца в сиропиталище. Стела е щастлива, че са имали възможността да ги зарадват поне за малко с подаръци – играчки и шоколади. Тя останала впечатлена от огромната пропаст между лукса на курортите и свирепата мизерия, в която живеят много от жителите на острова.

Източници[редактиране]

Новината в Спешно.Инфо (лицензирана в Уикиновини под CC-BY, версия 3.0 или по-късна)