Телевизионни феномени с българска премиера по bTV Lady (16 януари 2012 г., 14:27 ч.)

От Уикиновини
Направо към навигацията Направо към търсенето

С две от най-популярните световни шоу програми ще стартира на 28 януари най-новият канал в семейството на bTV Media Group – bTV Lady. Премиерните за България „Шоуто на д-р Оз” и „Шоуто на Нейт Бъркъс”, които се превърнаха в истински телевизионни феномени, ще дават съвети на зрителите на дамския канал за това как да живеят пълноценно и как да превърнат в по-добро и уютно място дома си.

„Шоуто на д-р Оз” се излъчва за пръв път в САЩ и веднага се превръща в сензация. През 2010-а г. е номинирано за престижните награди „GLAAD Media Awards”, а неговият водещ е носител на награда Emmy за водещ на дневно шоу. В предаването участват висококвалифицирани медицински лица и екип от най-утвърдените в своята област специалисти, които дават безценни съвети на зрителите в най-различни сфери - съвети за подмладяване без хирургическа намеса, методи за подсилване на умствената дейност, грижа за кожата през лятото, здравословно хранене при наличие на малък бюджет, хранителни съвети за деца, бременност без стрес, храни, които увеличават сексуалното удоволствие, съвети за по-добър сън и много други. Основната задача на „Шоуто на д-р Оз” е да помогне на зрителите да живеят по-дълъг, по-щастлив и по-здравословен живот.

Д-р Оз е заместник-председател и професор по хирургия в Колумбийския университет. Ръководи Институт по сърдечно-съдова медицина в болница в Ню Йорк. Научните му разработки включват сърдечна трансплантация, минимално инвазивна сърдечна операция, медицина и здравна политика. Той е автор на над 400 оригинални публикации, глави в книги и медицински книги, има няколко патента на свое име и извършва повече от 100 сърдечни операции на година. Преди да създаде свое шоу, д-р Оз работи и като експерт в "Шоуто на Опра Уинфри" в продължение на пет сезона, като участва в над 55 предавания. Той е определян от списание Forbes за една от най-влиятелните знаменитости.

„Шоуто на Нейт Бъркъс” ще даде полезни съвети на зрителите и ще ги вдъхнови да направят промени в дома и ежедневието си. Нейт Бъркъс е дизайнер експерт, автор на бестселъри и редовен сътрудник на „Шоуто на Опра Уинфри”. Спокоен, непретенциозен и приятелски настроен, той ще споделя своята страст към дизайна и живота с оптимизъм по един забавен начин. В предаването зрителите ще черпят идеи от личния опит на Нейт и неговите гости, както и от предизвикателствата, които във всеки епизод той ще отправя към тях. Всеки зрител ще открие нещо за себе си, което може да промени ежедневието му.

Нейт Бъркъс започва кариерата си като дизайнер много млад. Завършва колежа Lake Forest, след което започва работа. Заминава за Париж, където кара стаж и споделя, че именно там развива познанията си в областта на декорацията, дизайна, мебелите и изкуството. На 24-годишна възраст създава своя асоциация, която развива много успешно. През 2002 година получава телевизионно време в „Шоуто на Опра Уинфри” и след това започва да работи с най-добрите списания за дизайн и вътрешна декорация.

Източници[редактиране]

Новината в Спешно.Инфо (лицензирана в Уикиновини под CC-BY, версия 3.0 или по-късна)