Три кандидат-съпруги напуснаха „Фермер търси жена” (11 ноември 2011 г., 14:37 ч.)

От Уикиновини
Направо към навигацията Направо към търсенето

Александра, Катя и Нина са първите три кандидат-невести, които напуснаха романтичното риалити „Фермер търси жена”. Те тръгнаха обратно към големия град, след като във вчерашния епизод фермерите Свилен, Димитър и Иван определиха те да бъдат първите отпаднали участнички.

Изключително емоционални бяха първите елиминации във фермата на Димитър. Там Катя взе решението да се откаже от участието си във формата и да даде шанс на Димитър да търси своята половинка в лицето на другите две момичета – Илиана и Ива. В био комплекса на Свилен романтичното приключение приключи за чаровната Алекс. Макар картите да й определиха друга съдба, тя бе първата избрана да си тръгне. В днешния епизод на „На кафе” Алекс, която освен дългогодишен модел практикува и енергийни сеанси, призна, че макар и да не е продължила напред в предаването, след неговия край е срещнала подходящия мъж. Във фермата на Иван купонът край басейна бе последван от напускането на Нина, която той определи да си тръгне първа.

Занапред тримата ергени ще трябва да търсят своята половинка сред останалите две кандидат-съпруги. Какви ще са новите предизвикателства, които ги очакват, и кои ще са първите напуснали фермите на Стефан и Емил, ще разберем в следващия епизод на „Фермер търси жена”.

Източници[редактиране]

Новината в Спешно.Инфо (лицензирана в Уикиновини под CC-BY, версия 3.0 или по-късна)