„Преди обед” по bTV - с нови водещи и визия от 6 февруари (04 февруари 2012 г., 16:56 ч.)

От Уикиновини
Направо към навигацията Направо към търсенето

От 6 февруари магазинно-информационното предаване „Преди обед” ще изненада зрителите на bTV с нова визия и нови водещи. Всеки делничен ден от 09: 30 часа известният журналист Десислава Стоянова и актьорът от хитовия сериал „Стъклен дом” Александър Кадиев ще предлагат различни гледни точки към най-важните теми от деня и най-интересните личности от страната и чужбина.

От понеделник до четвъртък гостите и темите в „Преди обед” ще се определят въз основа на най-важните и любопитните социални, здравни и лайфстайл новини от деня. Водещите ще коментират актуалните събития и ще разговарят с известни личности, предлагайки нестандартната и позитивна гледна точка към тях. Петъкът в „Преди обед” ще бъде различен –водещите ще създават своеобразен портрет, който минава през живота на един човек, едно семейство или един кръг хора, под формата на драматургично разследване с ексклузивни признания и разкрития.

В уюта на новото студио на „Преди обед” водещи и репортери ще се вглеждат в човека, който не е загубил оптимизма си, успява да преодолее всички трудности на ежедневието и да продължи напред. Те ще търсят историите, които дават добри примери, дават надежда, вдъхновяват, за да възпитават и показват един динамичен, но позитивен, спокоен и толерантен модел на общуване.

Източници[редактиране]

Новината в Спешно.Инфо (лицензирана в Уикиновини под CC-BY-SA, версия 3.0 или по-късна)