„1001 нощ” се завръща в ефира на Диема Фемили (04 октомври 2012 г., 01:26 ч.)

От Уикиновини
Направо към: навигация, търсене

Най-емблематичният турски сериал "1001 нощ" прави своето грандиозно завръщане в българския ефир от следващия вторник, 09 октомври. Продукцията, отворила пътя на турските поредици към света, отново ще радва зрителите на Диема Фемили – каналът, който заслужено се утвърди като дома на хитовите турски сериали.

Завръщането на „1001 нощ” е само част от множество изненади, които Диема Фемили подготвя през новия телевизионен сезон. От началото на тази година каналът се налага като абсолютен лидер сред зрителите – любители на романтични турски сериали, като той е най-гледаната кабелна телевизия, а в съревнованието за вярна аудитория, през месец август, изпреварва дори ефирни конкуренти като TV 7.

Малко след старта си, “1001 нощ” разбива всички рекорди по гледаемост и предизвиква небивал успех първо в турскоговорящите средноазиатски страни, а след това в Близкия изток, на Балканите и останалите европейски държави. Персонажите на Онур и Шехерезада стават толкова любими на зрителите, че в Босна например посещението на главните актьори Бергюзар Корел и Халит Ергенч засенчва визитата на холивудски величия като Анджелина Джоли и Брад Пит.

За главните актьори Бергюзар Корел и Халит Ергенч срещата в "1001 нощ" безспорно е съдбовна. Малко след финала на поредицата те се ожениха, а преди 2 години станаха родители на малкия Али. Майчинството обаче не попречи на Бергюзар, която на наскоро навърши 30 години, да продължи стремглавата си кариера. Актрисата с впечатляващия ръст от 182 см участва в един сериал и в един игрален филм, а от новия телевизионен сезон, който започна в Турция през септември, партнира на Кенан Имирзалъоглу (Езел от едноименния сериал) в нова телевизионна поредица.

Като част от силните акценти през настоящия сезон, Диема Фемили предлага премиерата на още едно хитово заглавие – „Огнено сърце”. То ще стартира в ефира на медията на 16 октомври, на мястото на „Езел”, чиято дългоочаквана развръзка зрителите ще могат да видят на 15 октомври.

„1001 нощ” – от 09 октомври всеки делничен ден от 20.00 часа по Диема Фемили

Източници[редактиране]

Новината в Спешно.Инфо (лицензирана в Уикиновини под CC-BY-SA, версия 3.0 или по-късна)