300 хил. лева годишно инвестира „Софийска вода” в служителите (28 януари 2010 г., 13:32 ч.)

От Уикиновини
Направо към навигацията Направо към търсенето

„Софийска вода” инвестира около 300 хил. лева годишно в служителите си. Това обяви изпълнителният директор на компанията Иван Иванов по повод спечеления проект по оперативна програма „Човешки ресурси”. За наша радост доказахме, че компанията ни може да привлича евросредства. С този проект на стойност 154 640 лева ще освободим ресурс и ще инвестираме в мрежата, заяви Иван Иванов.

Надяваме се чрез тази програма и повишаването на квалификацията на 30% от нашите служители, догодина да имаме по-голяма удовлетвореност на клиентите. Комуникацията между компанията и клиентите е много важна и в двете посоки, каза още Иван Иванов.

Всяка година „Софийска вода” прави проучване за мнението на потребителите. Данните сочат, че 80% от клиентите са удовлетворени от услугите. Нашата цел е да надвишим този процент. През последните години знаем, че клиентите възприемат служителите на „Софийска вода” като отзивчиви, но се надяваме да ни възприемат и като ефективни, допълни изпълнителният директор.

Най-важното е да се получи обратна връзка с клиентите. Служителите в компанията трябва да бъдат инициативни, като предлагат промени, които ще повишат удовлетвореността по отношение качеството на услугите и доверието в компанията на клиентите ни, завърши изпълнителният директор на „Софийска вода”.

Източници[редактиране]

Новината в Спешно.Инфо (лицензирана в Уикиновини под CC-BY, версия 3.0 или по-късна)