Truly на Мария Илиева и Кийт Томпсън – No1 в Австралия (16 декември 2009 г., 02:11 ч.)

От Уикиновини
Направо към навигацията Направо към търсенето

След като завладя класациите в българския радиоефир, свежото лятно звучене на парчето на Мария Илиева и Кийт Томпсън – Truly, явно се е харесало и в страната, където Дядо Коледа пристига по бански. ZFM� - денс радио станция No1 в Сидни, Австралия, класира сингъла на първо място в престижния си международен чарт.

Музиката на Truly е дело на самия Кийт, който впечатлен от таланта на Мария, решава да напише песен специално за тя� двамата. За първи път сингълът е записан през 2008 г. в оригиналния си акустичен вариант, аранжиран от Георги Янев.

Песента се радва на изключителен интерес от страна на много чуждестранни диджеи, сред които са и лидерите на лондонската клубна сцена Bass Monkeys. Техният летен диско-хаус микс е и най-популярния й до момента вариант, както и този, който Мария Илиева и Кийт Томпсън избират за видео сингъл.

Песента е част от предстоящия албум на Мария Илиева, в който тя е заложила на акустичен соул и вокален хаус и който несъмнено отново ще бъде истинско удоволствие за ценителите на стойностната и завладяваща музика.

Кийт Томпсън е американски DJ, започнал кариерата си още през 80-те, но отдавна надхвърлил границите на строго клубната аудитория. Съвместното му му парче с David Vendetta “Break 4 love” се нарежда в Top 10 в класацията на Billboаrd за електронна музика и един от най-успешните клубни хитове за последните години, не само в Америка, но и по света.

Oт следващата седмица на пазара ще е новият му сингъл с диско хаус звучене - "Remedy" (Thompsonic Recordings), който ще бъде представен в България от Стерео стая.

Източници[редактиране]

Новината в Спешно.Инфо (лицензирана в Уикиновини под CC-BY, версия 3.0 или по-късна)