Мнения:Ново повишение на акциза върху цигарите и алкохола (20 ноември 2009, 11:18)

От Уикиновини
Направо към навигацията Направо към търсенето

А Ти какво мислиш по въпроса? Сподели твоето мнение:

1.

2. ?

3. ??

Акциза на цигарите няма да го дигат , ! Ако вече са го увеличили този акциз, ще го понижат! Така и цигарите ще са поевтинеят. Някои Причини да е така:

1. Акцизът наложен от министерството на финансите върху цигарите е един от най-високите в Европа ! Има глобална финансова криза, ние имаме честта да живеем и да страдаме в това време, така че дясната финансова политика и в България трябва да се преосмисли!

2. Трябва да се спасява индустрията Костов продаде каквото можа Върви главно алкохол и цигари Свежи пари!

3. Закона забраняващ пушенето на обществени места падна Народното Събрание отмени закона за забрана на пушене на обществени места в България до месец юни 2011 Ще се мисли !

3. България ще стане туристическа дестинация за тези, които си пушат и на обществени места

4. Българите пушат и ще пушат Ние сме бедни хора

5. Има и тютюнев глад или абстиненция Като човек е в абстиненция не може да работи и не може да спасява икономиката нито на страната си нито глобалната такава , А информатиците и математици те Българи вършат златна работа обаче са малко

За обсъждане на либералните професии и хората на изкуството не му е мястото тук Така е, …

Може решението да не се повишава акциза на цигарите да се приеме от Народното Събрание без одобрението на министъра на финансите С. Дянков¹ , Нали?

1. Така греховете му към България и Българите растат Да избира той: Портфейл или Преосмисляне ?? --Seraphita 14:42, 1 март 2010 (UTC)

За мен лично нещата са съвсем прости. Аз не пуша, и не желая да бъда тровен с цигарен дим.
По тази причина, докато някой смята, че е негово право да ме трови, аз ще смятам, че -- Григор Гачев 02:11, 27 февруари 2010 (UTC)


Кмет на град Кюстендил Петър Паунoв пред [bnr.bg БНР, Прoграма Хoризoнт] ще пoдава дoкладна записка дo Нарoднoтo Събрание в рамките на закона.

В град Кюстендил не се пуши в училищните столова и в ученическите сладкарници. Разбира се, имат пoне стая, където пушачите могат да пушат, за да са работоспособни !

Петър Паунoв и екип не желаят да се пуши на затвoрени прoстранства. Има как да се пуши и във затвoрени места, без да се замърсява въздуха . Има решение община Кюстендил да пoдари съоръжения за пушене на заведенията. Не П. Паунoв не упомена изричнo, че става дума за наргилета. Дали няма предвид подкуп? Не! Ще са вещи!

Пушачите да излизат да пушат на чист въздух? На улицата? Да, акo пушачите са седнали на маса на заведението на улицата. Иначе не!

Кметът на град Кюстендил Петър Паунoв каза oще:

- Тoва че ми се пуши, не значи, че трябва да трoвя тези, кoйтo не пушат !

- Разбира се, ние пушачите не сме садисти !

- Ще се пуши и на oбществени места, следвталнo акцизът на цигарите няма защo да се пoвишава Нали?--Seraphita 15:58, 2 март 2010 (UTC)